2011. február 14., hétfő

Elment

Ez így nem ér! Kivel megyek így tolókocsis Kossuth túrára. Ez csak veled lett volna poén, te voltál az értelmi szerző. Ki épít gátat a legdúrvább szűkületekben és ki húzza be a kötelet a vízesés alá. Ez így nem fair, három hete még a nyári sátrazást tervezgettük Midszenten, meg hogy jössz hozzánk sofőrködni, ha úgy alakul a helyzet és elindul a cég. Ez így nem ér!



Csak nagy szívvel tudott bármit csinálni, ha valaki kezdő jött velünk túrázni, akkor tuti, hogy ő volt az, aki pátyolgatta. Ha valami veszélyes helyen a csajok beparáztak, segítette, biztosította és leimátkozta őket. Ha valakinek segíteni kellett, jött melózott, irányított, anekdotázott. Ha lazítottunk, akkor is ő volt a társaság lelke. Nagyon tudott bulizni, enni, inni, vigasztalni a társaság erejének lenni.
Tizenegy év. Ennyi ideje voltunk barátok. Ennyi ideje kaptam tőle segítséget, közös élményeket, élettapasztalatot.

4 megjegyzés:

kedvesed írta...

Ez így nem ér!!! Én "csak" 7 éve ismerem...de nélküle nem lesz biztonságos egy barlang sem. És a túrák, és a szüret és a kerti parik és a bulik....hiányozni fog a harsány jókedved! Hiányzol Zozó a francba!!

Névtelen írta...

Nem ment el, itt van velünk! Én kivülálló vagyok, de szeretem Őt!!!
bolcsiapu

Névtelen írta...

My Frencs.... én még mindig nem fogtam fel.

Koko

Csaba írta...

Bakker, jellemző a személyiségére, hogy pl én meg Rozsé annyira azért nem ismertük, mégis múlt héten sör mellett egy fél estét róla beszélgettünk...

Csaba