2008. június 16., hétfő

Bozót

Nagy titokban folyt az előkészület Halacska komám legénybúcsújára. Kokó azt találta ki, hogy lecsalja Gyöngyöstarjánba teleknézés ürügyén, és otthagyja egy kocsmában. Kap egy itinert és vicces feladatokat kell megoldania ahhoz, hogy eljusson a pincémig. Ott iszunk, kajálunk, aztán átmegyünk a telkemre bulizni meg szalonnát sütni.


Ez így rendben is lenne, csak infrastruktúrálisan nem volt felkészülve sem a pince sem a telek egy legénybúcsú ellátására. A pince nem rendelkezett elég ülőhellyel és még ott voltak a kidobásra ítélt öreg hordók. A telek tele volt vadrózsa és egyéb szúrós bokrok tömkelegével és nem volt WC.



Két héttel az esemény előtt egy szombati napon levonultunk Kokóval és DCsabival fejszével és benzines kaszával felszerelkezve. Hamar kiderült, hogy a kasza bozótvágó része nem alkalmas a vadrózsa irtására, ezt kézi erővel, baltával abszolváltuk. Szép nagy tornyot raktunk a kiirtott bokrokból, aztán elégettük.

Budi builder-kedtünk. A helyi fatelepen vásárolt félkész kerti WC-t lekezeltem, Kokó nekiállt kiásni a gödröt. Küzdött egy kicsit a kövekkel, csákánnyal kellett rásegítenie. Takaros kis budi lett, és a kitakarított területre is jó ránézni.


Nincsenek megjegyzések: