tag:blogger.com,1999:blog-6698633871786412868.post7502308124540799849..comments2023-06-12T18:27:13.166+02:00Comments on Kezdő borász: FejtegetésSamuhttp://www.blogger.com/profile/13345517148884641176noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6698633871786412868.post-77714747741770776142009-01-27T09:28:00.000+01:002009-01-27T09:28:00.000+01:00Szárítottam amíg tudtam, de egy fél nap nem elég, ...Szárítottam amíg tudtam, de egy fél nap nem elég, több időm meg nincs. Ezért áttértem a 3 liter bor a hordóban és úgy kénezni, technológiára.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6698633871786412868.post-67700032693267846712009-01-26T15:24:00.000+01:002009-01-26T15:24:00.000+01:00Remélem a vízes hordót a kénezés elött kiszárított...Remélem a vízes hordót a kénezés elött kiszárítottad? Csak száraz hordót szabad kénezni,mert különben kénhidrogén szagot kaphat a bor.Anonymousnoreply@blogger.com