tag:blogger.com,1999:blog-6698633871786412868.post2591359745993037022..comments2023-06-12T18:27:13.166+02:00Comments on Kezdő borász: PálinkafőzésSamuhttp://www.blogger.com/profile/13345517148884641176noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6698633871786412868.post-22554539535172223142011-12-06T16:32:43.153+01:002011-12-06T16:32:43.153+01:00Azt szeretem a pálinkafőzésben, hogy a művelet min...Azt szeretem a pálinkafőzésben, hogy a művelet minden része tökéletesen kikristályosodott már. A cefre kimerésétől a műanyag hordók üstszájhoz emelő mozdulatától a víztakarékos-és-nem-szétpacsálós hordómosásig mindennek van egy legenergiatakarékosabb és leggyakorlatiasabb formája, amit a helyi mester, főzető és minden esetleg jelen levő tróger alkesz segédmunkás ismer, én pedig nem. Vicces, ahogy a nagypofájú multis értelmiség kezébe veszi a kb 80 centis vascső nyelű fejszét, és aprítani kezdi (kezdené...) az akáctuskókat. Rádöbbenek, hogy milyen kicsi porszem vagyok - de a tavalyi főzet segít feledtetni a traumát:-)<br />KokoAnonymousnoreply@blogger.com